Om te beginnen: welkom op mijn persoonlijke website!

Een lach en een traan, boosheid en angst. Deze emoties zijn de basis van ons bestaan. Vanuit die emoties ontstaan de mooiste, spannendste, ontroerendste en meest wrede verhalen. Die voeren je mee naar een andere wereld die de schrijver je wilt laten voelen.

Maar wat als het verhaal waar gebeurd is? Sla je op de vlucht? Of zoek je een andere weg?

Laat mij je meevoeren naar die andere wereld op zoek naar ‘de waarheid’.

Vanaf begin mei 2017 deel ik mijn persoonlijke verhaal met jou over de gebeurtenissen rondom de Gruttostraat. Bizar, gewelddadig, ongelooflijk: zo kan de werkelijkheid zijn.

 

de-zolder

DreamLifeArt – De zolder

In augustus 2013 is mijn eerste boek, een polderthriller, verschenen: De zolder.

Annelies Hertogh, een ambitieuze natuurfotografe, doet in de polder een gruwelijke ontdekking. Op zoek naar ‘het verhaal’ achter de foto die ze gemaakt heeft, neemt haar leven een bizarre wending. Spannend, erotisch en verrassend tot het einde. Een heerlijk boek om bij weg te dromen. Je laat alles liggen om het in één adem uit te lezen!

Mijn manuscript, met als werktitel ‘Roots in de polder‘, staat tijdelijk in de koelkast. Een verhaal dat een emotionele lading heeft gekregen vanaf het moment dat ik met een writersblock ben gaan schrijven op de zolder van mijn ouders.

Het boek gaat over generaties van slavinnen dat doorloopt in de tegenwoordige tijd. Mijn moeder had het verhaal gelezen en vertelde me dat ik gebruikt werd als medium, maar dat het nog niet de tijd was. Op dat moment begreep ik niet wat ze bedoelde. Helaas is het me in de loop van een bizar 2016 kristalhelder geworden. De categorie dagboek is mijn persoonlijke verhaal waarin ik je deelgenoot maak van mijn pijn, maar ook de kracht die ik gevonden heb om de waarheid naar boven te halen en simpelweg emotioneel te overleven.

Warme groeten,

Margaret

Blogberichten korte verhalen en gedichten