Sommige maken je vrolijk zoals dansen. Bij andere verg je het uiterste van jezelf als je een berg beklimt of net even verder gaat in de sportschool. Als je het gedaan hebt, voel je de voldoening, veeg je het zweet af en ben je trots op jezelf.

volle 30%

Een goed begin is het halve werk!

Soms zijn de uitdagingen op mentaal vlak en heb je iets meer nodig om verder te komen. Stappen zijn moeizamer en wat je wil bereiken lijkt mijlen ver weg. Een duwtje in de rug is wat je kan gebruiken of iemand die iets langer met je meeloopt.

Gelukkig heb ik zelf de weg weten te vinden naar mensen die mij verder hielpen zoals o.a. Casemanager Margot van slachtofferhulp en een psycholoog na het traumatische verlies van m’n ouders.

Onder andere door mijn achtergrond op het gebied van coaching, bleef ik in beweging. Bleef stappen zetten, ook toen ik in een diep dal terecht kwam.
Kleine dingen die ik deed, zijn achteraf hele grote sprongen geworden.

Mijn volgende uitdaging is m’n hersens weer laten kraken, omdat ik bijscholing zeer belangrijk vind! Daar gaat dit filmpje over met euhs ???? dat is een volgende uitdaging als ik weer een filmpje plaats.

Het filmpje is te vinden op de facebook-pagina van Gedachten van een vrouw op 6 januari 2019. Ook daar kun je me volgen.